Wheel of Energy draait laatste rondjes

Na een heel jaar draaien komt het Wheel of Energy tijdens het Weekend of Energy tot stilstand. Wheel of Energy365 wil bijdragen aan een wereld waarin de ziekte kanker niet langer levensbedreigend is. Bovendien vraagt dit initiatief donaties voor psychosociale ondersteuning zodat de kwaliteit van leven met kanker vergroot kan worden. Cancer Support is één van de beneficianten van het Wheel.

Weekend of Energy
In het Weekend of Energy op 8 & 9 oktober wordt het project afgesloten met verschillende activiteiten op, rond en naar het Wheel of Energy365 plaats. Hier volgt het programma voor 8 oktober.

Het Wheel of Energy365 vraagt op Europees niveau aandacht voor een beter leven met kanker. Aandacht om de noodzaak om kanker als levensbedreigende ziekte te blijven bestrijden én voor het grote belang van psychosociale begeleiding van kankerpatiënten met inloophuizen als onmisbare voorziening. Op zaterdag 8 oktober starten er uit zes ´hoekstenen´ van het land estafetteploegen om hardlopend richting het Wheel of Energy365 te komen. Daarbij starten de teams vanuit een inloophuis en lopen ze (terwijl ze hun route richting Schiphol vervolgen) als eerbetoon en dankbetuiging langs vijftien andere inloophuizen.

Terwijl deze teams zwetend hun route vervolgen, draait het Wheel of Energy365 volop. Op het Jan Dellaertplein klinkt vanaf 12 uur live DJ muziek, wat verzorgd wordt door de Pioneer DJ School. Zij begeleiden ook de verschillende spinningclinics welke rondom het Wheel of Energy365 opgesteld staan. Voor € 10,- (en evt. extra giften) kan je tussen 16 en 20 uur deelnemen aan een spinningclinic van 45 minuten. Geef je op: info@wheelofenergy.org

Ter afsluiting kan je van een bbq genieten. Wanneer je ook met een spinningclinic meedoet, vragen wij voor deze twee programma onderdelen (een minimale donatie van) € 20,-. Alleen bbq-en kost € 15,- p.p. Geef je vrienden en familie op: info@wheelofenergy.org

Tot slot verzorgt de band Vlucht 13 een muzikale show dus kom allemaal naar Schiphol & beleef een mooie middag!